Nyt badeværelser

Ønsker du renovering af dit badeværelse? Så læs med her!

Et godt badeværelse forbedrer din daglige gang i boligen. Og renoveringen af dit nuværende kan du trygt overlade til os. Bliv meget klogere på processen her.


Nyt badeværelse: lad os hjælpe dig i mål 

Badeværelset er et vigtigt rum i ethvert hjem. Hvis du overvejer at udskifte dit nuværende, har du muligvis en smule svært ved at finde ud af, hvordan du kommer i gang. 

Lad derfor os hos AFC Byg hjælpe dig med både rådgivning og udførsel.


Hvor meget skal jeg udskifte? 

Der kan være flere grunde til, at du gerne vil have udskiftet dit badeværelse. Uanset hvad grundene er, skal du starte med at tage stilling til, hvor meget der helt konkret skal udskiftes. På nogle badeværelser er det største problem, at fliserne er slidte og ikke længere pæne at se på. Hvis det også gør sig gældende for dig, er en mindre renovering tilstrækkelig. 

Er du derimod utilfreds med både fliser og adskillige af badeværelsets såkaldte “møbler”, er processen en del mere omfattende. Og i så fald skal du, hvis du for eksempel bor i hus, huske at få fat i en byggetilladelse, før du sætter håndværkerne i gang. 


Hvordan foregår processen? 

Når du har fundet ud af, hvad der skal udskiftes i dit badeværelse, er du klar til at indhente et tilbud. Vi har bred erfaring med udskiftning af badeværelser, og når du kontakter os, vil vi tage en indledende snak om, hvad du godt kunne tænke dig at få lavet. Derefter vil AFC Byg udarbejde nogle tegninger over, hvordan det færdige resultat vil komme til at se ud. Vi udfører både murerarbejde Aalborg, Støvring, Svenstrup og resten af Nordjylland og omegn, og vi rykker altid hurtigt på din henvendelse. 


Hvor lang tid tager det at få et nyt badeværelse? 

En gennemsnitlig badeværelsesrenovering tager alt mellem to og seks uger. Dog afhænger den konkrete tidsramme altid af, hvad der skal laves. Når du henvender dig hos os, vil vi så hurtigt som muligt give dig et bud på, hvor lang tid arbejdet kommer til at tage. Begrænsede gulv- eller fliseopgaver kan typisk klares relativt hurtigt, mens udskiftning af møbler som toilet og håndvask er en smule mere tidskrævende. 


Hvor meget koster et nyt badeværelse? 

Hvis du skal have udskiftet alt i dit badeværelse, vil prisen ofte ligge mellem 20 og 30.000 per kvadratmeter. Men valget af fliser, armaturer og møbler har en stor betydning for, hvor meget du vil skulle komme til at betale. Før vi går i gang med renoveringen, vil vi give dig et tilbud på den endelige pris. 


Det gode badeværelse 

Det er en stor beslutning at udskifte et badeværelse. Dét skyldes særligt, at renoveringen koster. Dog skal du huske på, at et ordentligt badeværelse vil få prisen på din bolig til at stige i værdi og dermed gøre det nemmere for dig at sælge den i fremtiden. Desuden har det gode badeværelse evnen til markant at forbedre din daglige gang i boligen, og derfor er renoveringen selv på kort sigt ofte alle pengene værd. 

302241322 120531027415989 1867520117485762116 n - Nyt badeværelse - AFC Byg
302432046 120531024082656 3520151040609925450 n - Nyt badeværelse - AFC Byg

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.