Facaderenovering

Få facaden renoveret og giv huset nyt liv

Der er gode grunde til at hyre en professionel murer til arbejdet i boligen når det kommer til mureropgaverne. Vi hjælper dig i mål med dit næste projekt og hos os kan du være helt sikker på at der er tale om loyalitet og et arbejde med høj ekspertise, så du står tilbage med et resultat der lever op til dine forventninger og som du kan nyde i mange år frem i tiden.

Facaderenovering af private hjem, erhvervslokaler og fritidsboliger

Vi har hos AFC Byg i Aalborg stor faglig stolthed og en bred vifte af kompetence områder, som vi har opbygget gennem vores mange år i branchen. Derfor er vi naturligvis også mere end kompetente, når du skal have opfrisket huset udvendigt. Vi kan hjælpe med facaderenovering på mange forskellige måder uanset hvad der skal laves. Murerfirmaet er beliggende i Aalborg, men vi hjælper kunder i Hjørring, Brønderslev, Nørresundby og Aalborg-omegn.


Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, og vi arbejder med alle slags sten og fliser, som kan lægges i alle de forskellige belægningsmønstre. Med vores hjælp kan du således få udført lige netop det anlægsarbejde, som du drømmer om.

 

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Hvis du har brug for professionel hjælp til dit kommende projekt, så stiller vi gerne vores ekspertise og erfaring til din rådighed, så du kan få den helt rigtige løsning. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dine individuelle ønsker og behov, og vi står også til rådighed med professionel og ærlig rådgivning.

Vi varetager mange store som små projekter for både erhvervskunder og privatpersoner i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Nordjylland, men vi kører også gerne ud til projekter i andre nærliggende områder. 

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.